Ingrediënten

  • 1 bakje Remia Warme Schenksaus Hollandaise
  • 6 scholfilets
  • zout, versgemalen peper
  • 2 eetlepels mosterd
  • 2 eieren, losgeklopt
  • 100 g wit broodkruim of paneermeel
  • 2 eetlepels Remia Vloeibaar Bakken & Braden
  • 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt

Bereiding

Halveer de scholfilets in de lengte en wrijf ze in met zout en peper. Bestrijk de filets dun met mosterd en wentel ze door het broodkruim of het paneermeel. Verwarm de Remia Vloeibaar in een koekenpan en bak de scholfilets met 6 tegelijk in 4-6 minuten mooi goudbruin en gaar, keer ze halverwege heel voorzichtig met een spatel. Verwarm intussen de Hollandaisesaus 3 minuten in de magnetron op 360 Watt. Leg de scholfilets op vier warme borden en schenk de Hollandaisesaus erover. Strooi de bieslook over de saus. Lekker met een wortelsalade en geroosterde aardappeltjes uit de oven