Een heerlijk gerecht rond het barbecueën

 

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 kg nieuwe aardappelen met een diameter van ongeveer 5 cm, schoongeborsteld en in vier gesneden
  • 2 el extra vergine olijfolie
  • 2 tl fijngehakte verse rozemarijn
  • 1/2 tl grof zout
  • 1/2 tl vers gemalen zwarte peper

Bereidingswijze

  1. Bereid de barbecue voor op directe gemiddelde warmte (175°C à 230°C)
  2. Doe alle ingrediënten in een kom en roer goed om zodat de aardappelen gelijkmatig met het oliemengsel bedekt zijn.
  3. Gril de aardappelen gaar op directe gemiddelde warmte gedurende 15-20 minuten met de deksel zoveel mogel k gesloten totdat de aardappelen bruin kleuren en zacht zijn.

Tip: dit gerecht is uitstekend te bereiden op de Weber Master-Touch houtskoolbarbecue.

Eet u smakelijk!