Ingrediënten

  • 2 Portabella’s
  • 150 gram diepvriesspinazie à la crème
  • 50 gram feta
  • 25 gram pijnboompitten
  • 1 ei
  • zout en peper
  • 75 gram geraspte oude kaas

 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 175 graden.
  • Snij de stelen uit de Portabella’s en hak ze fijn.
  • Laat de spinazie ontdooien (in de magnetron).
  • Snijd de feta in stukjes. Meng de gehakte Portabellastelen, de feta en de pijnboompitten door de spinazie.
  • Klop het ei in een kom met een vork los en meng deze ook door de spinazie.
  • Maak op smaak met zout en peper.
  • Vul de portabella’s met het mengsel en verdeel de geraspte kaas erover.
  • Zet de Portabella’s in een licht ingevette ovenschaal en gaar ze ongeveer 15 minuten in de oven.
  • Vul eens witte of reuze champignons met het spinaziemengsel en geef ze als borrelhapje.