Wie kent hem niet? Een eenvoudig te bereiden klassieker!

Directe hoge Warmte 230 – 290 °C Voorbereidingstijd: 10 minuten Grilltijd: 5-7 minuten

Ingrediënten

  • 4 Zeebaarsfilets van elk 150 gram en 2 centimeter dik
  • Limoenpartjes

Ingrediënten voor de kruidenpasta

  • 3 TL Olijfolie
  • 1 TL verse gesneden basilicum
  • 1 TL verse gesneden tijm
  • 2 TL gedroogde lavendel
  • 1 TL fijngehakte knoflook
  • 1/2 TL grof zeezout
  • 1/4 TL vers gemalen peper

Bereidingswijze

  1. Bereid de Weber barbecue voor op directe hoge warmte (230-290 ˚C) en leg de bakplaat op de Weber barbecue.
  2. Meng in een kleine kom alle ingrediënten voor de kruidenpasta.
  3. Kwast het mengsel over beide kanten van alle visfilets. Gril de visfilets gedurende 5-7 minuten, op directe hoge warmte met gesloten deksel, totdat de vis ondoorzichtig is. Keer eenmaal.
  4. Serveer meteen en eventueel met limoenpartjes.

Eet u smakelijk!

Tip: dit gerecht is uitstekend te bereiden op de Weber Master-Touch houtskoolbarbecue.