Ingrediënten

  • 400 gram tortelinni gevuld met kaas, Grand Italia
  • 2 a 3 kipfilets
  • 1 grote ui
  • basis tomatensaus Grand Italia met ‘herbs’
  • 1 groot bekertje creme fraiche
  • 1 a 2 tenen verse knoflook
  • zout, italiaanse kruiden
  • olijfolie

 

Bereiding

  • Je snijdt de kipfilet in blokjes en kruid ze met zout en italiaanse kruiden uit een potje.
  • Je sippert de ui.
  • Je snijdt de verse kruiden.
  • Zet een pan met ruim water op.
  • Zodra het water kookt giet je een scheut olijfolie in het water en voegt zout toe.
  • Je voeft de 400 gram tortelinni toe.
  • In een koekepan bak je de kipfilet met olijfolie.
  • Als de kipfilet rondom gebakken is voeg je de gesnipperde ui toe en bakt deze mee op een wat lager vuur.
  • Je perst de knoflook en fruit deze mee.
  • Je voegt de rode saus toe en roert hier de verse kruiden door , hierna de creme fraiche om het wat rommiger te maken.
  • Je giet de tortelinni af en mengt deze met de saus/kip.