Kookboek.nl

I'm a Foodie presents: Eet als een atleet.

Hét sportvoedingsboek voor elk type sporter. Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk!

De praktische verdieping voor iedere sporter op elk niveau!

BETER PRESTEREN: Krijg inzicht in hoe jij meer uit je prestaties kunt halen met goede (sport)voeding

PRAKTISCHE TIPS: Wetenschap vertaald naar praktische voorbeelden, makkelijke recepten & haalbare adviezen

DOOR EXPERTS: Geschreven door sportdiëtisten en wetenschappers die in de topsport werkzaam zijn

Wat Eet als een atleet uniek maakt:

  • Tien personages vormen een uniek onderdeel in dit boek
  • Volg crossfitter Boaz, hockeyster Jill en vega-zwemster Feline in hoe zij zich op het gebied van voeding voorbereiden op trainingen en wedstrijden
  • Eet als een atleet is er voor elk type sporter, of je doel is om fit te blijven of om de top te bereiken.
  • Welke sport je beoefent, hoe vaak je dat precies doet en welke leeftijd je hebt, maakt daarbij niet uit
  • Met de juiste voeding kun je beter presteren, hongerklop voorkomen en sneller herstellen na je training of wedstrijd
  • In Eet als een atleet scheiden drie experts de zin van onzin en vertalen zij op toegankelijke wijze de wetenschap naar de praktijk
  • Inclusief heerlijke sportrecepten en handige voorbeelddagmenu’s
  • Pasta, eieren, eiwitpoeders, supplementen en shakes. Hoe zit het nu echt met sportvoeding en wat kun je het beste eten om het maximale uit je sportprestaties te halen?
  • Een goed voedingspatroon is voor elke sporter belangrijk, bijvoorbeeld om maag- en darmklachten tijdens wedstrijden te voorkomen, het goede gewicht te bereiken om optimaal te presteren of in een bepaalde klasse mee te mogen doen.

Tijd voor een onderbouwd tegengeluid!
De voedingsindustrie houdt je soms voor de gek met misleidende etiketten en voedingsclaims op fabrieksproducten. Daarnaast is op het internet veel onjuiste informatie over voeding te vinden. Tijd voor een onderbouwd tegengeluid! I’m a Foodie is platform waarop diëtisten en voedings-en gezondheidswetenschappers hun kennis delen over gezonde voeding. Wij staan voor gezond, duurzaam, vers (zonder pakjes en zakjes) en zelf koken. De onderwerpen zijn alledaags, evidence based en direct praktisch toepasbaar in je eigen situatie. Uiteindelijk is de keuze aan jou: op welke manier ga jij gezond eten.

Andere populaire kookboeken