Airfryer
Danny Jansen
Haal meer uit je airfryer met dit boek vol originele recepten, ideeën en tips. Want het populaire ‘heteluchtfrituren’ is niet alleen gezond, snel en handig, maar bovendien enorm veelzijdig. Denk naast frites en snacks eens aan heerlijk gegratineerde lasagne, gegrild buikspek, gebakken groenten en garnalen, gepofte banaan of zelfs koekjes en cakes! De trendy airfryer is zeker een blijvertje in de keuken. En met dit boek heb je nóg meer plezier van je aanwinst.
“Danny Jansen is geboren op 2 augustus 1979 in het Brabantse dorpje Raamsdonksveer.
Sinds zijn 14de jaar staat hij in de keuken. Eerst als afwasser, vervolgens als leerlingkok. Danny’s loopbaan begon bij een steengrill-restaurant, daarna volgende ondermeer hotels en sterrenzaken. Danny heeft een passie voor pâtisserie, hij heeft daarin veel wedstrijden gedaan en werkte lang als chefpâtissier. De chef heeft veel gereist voor zijn baan als redacteur voor een culinaire glossy. In 5 jaar tijd interviewde hij 3-sterrenchefs van Barcelona tot Londen, maar ook producenten als een witoofboertje uit België. Op zijn 17de jaar maakte Danny zijn debuut op de Nederlandse televisie in een kort filmpje van het bekende kookprogramma “”Koken met Sterren”” met Cas Spijkers.Nu staat hij zelf voor de camera’s en verleid hij kijkers met Aziatische of andere culinaire heerlijkheden. Soms traditioneel, soms met een twist, maar altijd lekker van smaak. Danny is ook verzamelaar van antieke kookboeken, zo duikt hij regelmatig in het verleden tussen de receptenboeken van honderden jaren terug. Op bol.com vind je alle boeken van Danny Jansen, waaronder het nieuwste boek van Danny Jansen.”